Skru op for smag og tempo hos Polly – vi søger en profil med drive

Restaurant Polly

Job detaljer

Send din ansøgning i dag for at komme i betragtning

Husk at nævne i din ansøgning at stillingen er set hos Hospitunity

Frank Gruppen dækker over restauranterne Frank, Polly, Grimal og Cleo som alle har en kompromisløs tilgang til mad og vin serveret til rimelige priser. Vi har travlt på restaurant Polly, og vi søger derfor en ambitiøs souschef.

Du bliver en del af et restaurantkoncept, hvor vi kræver noget af hinanden, så vi udvikler os. Individuelt og som team. Jobbet byder på mulighed for at eksperimentere med lækre råvarer, finde sæsonens smage og være med til at lede køkkenteamet ude på restauranten.

 

Vi leder efter:

  • Du har tidligere erfaring som souschef.
  • Du er sikker i det franske grundkøkken.
  • Du er en stærk leder med lysten til at lære nyt.
  • Du er konkurrenceminded og trives med KPI-målinger på din og holdets performance.
  • Du er vant til travlhed og stor volumen samt klar på at omstille dig, når det kræves.
  • Du kan lide at gå forrest for et team, som leverer hver dag, og du holder altid hovedet koldt.
  • Du er iderig og kreativ og vil gå ekstra langt for at sikre en oplevelse udover forventningerne for alle vores gæster

 

Jobbet:

Der vil være mange opgaver ved siden af, at du selvfølgelig kører service med dit team. Jobbet indebærer en masse ledelse af dine kokke, elever og assistenter. Derudover vil din hverdag blandt andet, men ikke udelukkende, bestå af vagtplanlægning, udvikling af nye retter og menuer, økonomistyring, varebestilling, rengøring, opfølgning, hygiejne og egenkontrol.

Du bruger din tid på gulvet side om side med dit hold, og tager aktiv del i udviklingen og træningen af alle på holdet i samarbejde med din køkkenchef. Udover det vil du sammen med køkkenchefen have et tæt samarbejde med Anders Strier som er gruppens gastronomiske chef, der vil være en support til udviklingen af menuen.

Succesen er at køre en aften med fantastisk mad, serveret til tiden i godt humør og med glade kollegaer, som føler sig motiveret, inspireret og anerkendt i dit selskab.

Der er 58 siddepladser i restauranter som holder åbent fra kl. 08.00 til 23.00, så du vil have ansvaret for en travl heldagsrestaurant i samarbejde med køkkenchefen og restaurantchefen.

 

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en koncern med +40 restauranter, hvor du finder et stærkt bagland til at hjælpe dig med at blive dygtigere og endnu mere succesfuld, samt en række månedlige sociale aktiviteter på tværs af koncernen.  Derudover tilbyder vi følgende:

  • Løn: Løn efter kvalifikationer inkl. sundhedsforsikring
  • Pension: 9% firma betalt
  • Personalefordele: Dig +6, spiser med -50 % rabat på alle Madklubbens restauranter (undtagen fredag)
  • Videreuddannelse: Vi har et samarbejde med https://www.asnaes-vangstrup.dk/. Du kan altså supplere med relevant firmabetalt uddannelse

 

Vi holder samtaler løbende og ansætter, hvis den rigtige dukker op, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Ansøgninger er håndteret af: Restaurant Polly

Relateret job

Souschef
Fuldtid

Peter Lieps Hus

København

Vil du være med til at udforme Peter Lieps Hus 2.0?

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Folkets Madhus & Butcheria

København

Gå forrest i det kulinariske værksted hos Folkets Madhus & Butcheria

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

ÅBEN

København

Vær med til at forme en af Kødbyen fedeste arbejdspladser

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Kilden i haven

København

Vil du tage næste skridt i din karriere og lede et køkkenteam i Tivoli?

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Norsminde Kro

Midtjylland

Souschef til traditionsrig kro med moderne twist

Souschef
Fuldtid

Smagssans

København

Vær med til at forme fremtidens grønne køkken

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Restaurant Parken

Sønderjylland

Souschef til unik restaurant i Esbjerg

Souschef
Fuldtid

Finanstilsynet // Coor

København

Vil du arbejde i en kantine med et mindre team som skaber store oplevelser?

Souschef
Fuldtid

Vækst // Cofoco

København

Vækst søger dygtig og engageret souschef

Concierge
Deltid

Park Lane Copenhagen

København

Concierge Afløser til det eksklusive boutiquehotel Park Lane Copenhagen

Kok
Fuldtid

Hub Nordic

København

Mad med mening – Køkkenmedarbejder søges til Hub Nordic

Vis på jobindex
Kok
Fuldtid

Hotel Sørup Herregaard

København

Start dagen på Hotel Sørup Herregaard – Morgenmadskok søges

Kok
Fuldtid

Vejrø Resort

København

Sæt smag på ølivet – Vejrø Resort søger kokke til sæson 2025

Kok
Fuldtid

Restaurant Frank

København

Vil du med på holdet hos Restaurant Frank – Hvor tempo, teamwork og smag går hånd i hånd

Vis på jobindex

    Job Agent

    Hi 🙌

    You have successfully sent your application!