Restaurantchef til åbning af ny restaurant i foråret 2025

LOUCHE // Madkastellet

Job detaljer

Send din ansøgning i dag for at komme i betragtning

Ansøgningsfrist: Løbende

1 - Jobopslag udløbet

Restaurantchef til ny åbning LOUCHE

Er du en erfaren restaurantchef med stor viden og interesse for cocktails og har du lyst til at være med når en af årets største åbninger finder sted? Eksklusiv restaurant i hjertet af Vesterbros festlige omgivelser?

Til foråret 2025 åbner en ny restaurant, derfor søger vi en erfaren og passioneret restaurantchef med indgående viden indenfor både drift af restaurant, bar og udvikling af cocktails. Du vil spille en central rolle i at skabe en unik oplevelse for vores gæster og være med til at bygge et stærkt team fra bunden. menuen tilbyder en tasting menu man frit kan vælge blandt med spændende à la carte-retter som gæster kan plukke fra, som de har lyst til. Der er ingen dogmer, men stedet er inspireret af hele verden – der skal sørges for at der er fuld fokus på kvalitet, smag og bruger selvfølgelig kun de bedste råvarer. Restauranten vil have plads til 30 siddende gæster indenfor og når vejret tillader det yderligere 30 gæster udenfor.

Som restaurantchef vil du være ansvarlig for den overordnede drift og ledelse af restaurantens service og bar. Du skal sikre en uovertruffen gæsteoplevelse og være med til at udvikle og eksekvere vores vision om at have byens mest innovative cocktailkort.

 

Dine opgaver og ansvarsområder vil blandt andet være:

  • Lede og motivere et nyt team af tjenere og bartendere.
  • Sætte standarden for vores høje serviceniveau og sikre effektiv drift i restauranten.
  • Skabe og vedligeholde et inspirerende, kreativt og trygt arbejdsmiljø.
  • Arbejde tæt sammen med køkkenet for at sikre en sammenhængende oplevelse for jeres gæster.
  • Strukturere teamets arbejdsgange og sørge for at nye kollegaer bliver introduceret grundigt til deres arbejdsopgaver.
  • Have ansvar for nøgletal, budgetter og KPI’er og være i stand til at omsætte dem til reelle handlinger i driften.

 

Vi forventer, derfor at du:

  • Har erfaring som restaurantchef fra en eller flere lignende stillinger.
  • Er en inspirerende og sympatisk leder, der formår at opbygge og udvikle løbende på et stærkt og velfungerende team.
  • Har en passion for både gastronomi og i særdeleshed cocktails og gerne har erfaring med innovative cocktailkoncepter.
  • Er skarp på nøgletal og har erfaring med at styre budgetter og KPI’er i driften.
  • Er en teamplayer, der brænder for at skabe en uforglemmelig oplevelse for dine og vores gæster.

 

Til gengæld tilbyder vi:

  • En unik mulighed for at være med fra starten og sætte dit præg på en ny og spændende restaurant.
  • Et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø med masser af muligheder for at udvikle din karriere med en stabil virksomhed i ryggen.
  • Konkurrencedygtig løn, der fastsættes efter kvalifikationer – vi betaler gerne for den helt rigtige kandidat!
  • Pension og sundhedsforsikring.

 

Restauranten åbner til foråret, men leder allerede efter den helt rigtig kandidat og indkalder derfor løbende til samtaler.

Hospitunity ApS står for rekrutterings processen på vegne af kunden, sløret er ikke taget af så derfor ville vi først kunne fortælle mere når rekrutteringen er i gang.

Er du interesseret i at søge stillingen? Så send din ansøgning og CV til os enten i linket eller på [email protected] vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: Løbende
Ansøgninger er håndteret af: Hospitunity

Relateret job

Restaurantchef
Fuldtid

Herthadalen

Roskilde

Herthadalen søger restaurantchef med stor erfaring

Tjener
Fuldtid

Restaurant Frank

København

Bliv en del af gulvet hos Restaurant Frank i København

Sommelier
Fuldtid

Restaurant Frank

København

Vinkyndig profil søges til Restaurant Frank

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Catering Danmark

København

Souschef til storkøkken med faste arbejdstider og stærkt fællesskab i Glostrup

Concierge
Deltid

Park Lane Copenhagen

København

Concierge Afløser til det eksklusive boutiquehotel Park Lane Copenhagen

Kok
Fuldtid

Hub Nordic

København

Mad med mening – Køkkenmedarbejder søges til Hub Nordic

Vis på jobindex
Kok
Fuldtid

Hotel Sørup Herregaard

København

Start dagen på Hotel Sørup Herregaard – Morgenmadskok søges

Kok
Fuldtid

Vejrø Resort

København

Sæt smag på ølivet – Vejrø Resort søger kokke til sæson 2025

Souschef
Fuldtid

Peter Lieps Hus

København

Vil du være med til at udforme Peter Lieps Hus 2.0?

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Restaurant Polly

København

Skru op for smag og tempo hos Polly – vi søger en profil med drive

Vis på jobindex
Kok
Fuldtid

Restaurant Frank

København

Vil du med på holdet hos Restaurant Frank – Hvor tempo, teamwork og smag går hånd i hånd

Kok
Fuldtid

Gourmet Catering

København

Detaljeorienteret kok søges til high-end catering i dagtimerne – med fokus på det kolde køkken

Vis på jobindex
Kok
Fuldtid

Palægade

København

Fokus på Smag, Håndværk og Præcision – Din Næste Kokkerolle Venter på Palægade

Vis på jobindex
Kok
Fuldtid

Serwiz

København

Madglæde, teamwork og kvalitet i centrum hos Serwiz i København

    Job Agent

    Hi 🙌

    You have successfully sent your application!