Skip to main content
Hospitunity

Om os

Stifter

Lars Peter Birk-Sørensen

Hospitunity er her både for dig som søger nye karrieremuligheder inden for restaurationsbranchen, og for virksomheder som mangler kvalificerede medarbejdere eller professionel konsulentrådgivning.

Vores brede netværk, og mange år i branchen, gør os i stand til at finde det perfekte match til netop det du står og søger.

Stifter, Lars Peter Birk-Sørensen:

“Med mange års erfaring som kok både nationalt og internationalt, rådgiver jeg i dag inden for rekruttering og driftsoptimering i restaurationsbranchen gennem Hospitunity. Om end du søger nyt job, eller din virksomhed søger erfaren restaurationsmedarbejdere, så kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige match.

Min professionelle profil har gjort mig til en alsidig konsulent med kokkeerfaring og ledelseserfaring både lokalt og internationalt. Mine kompetencer kommer i spil som censor repræsentant for 3F, hvor jeg møder branchens nye unge talenter. Jeg rekrutterer og headhunter på alle niveauer inden for restaurationsbranchen, og jeg er en naturlig sparringspartner for dig og din virksomhed. Jeg har et stort netværk lokalt og internationalt hvilket jeg gør brug af når jeg skal finde det perfekte match til dig. Lige som jeg også bruger mit professionelle netværk når jeg hjælper køkkenchefer, kokke og andre professionelle i at finde deres næste karriere-move.

Er du blevet i tvivl om hvad dit næste skridt skal være professionelt så giv Hospitunity et ring.

Få en uforpligtende samtale
om dine muligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi står klar til et uforpligtende møde. Du kan ringe til os på telefon +45 22 27 38 24 eller sende en e-mail til lars@hospitunity.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.


    Klar til at komme i gang?

    © Copyright – All rights reserved.

    Kontakt