Har du passion for mad og kvalitet? Så har vi jobbet til dig! Skanderborg Park er et firestjernet konferencehotel, hvor vi engagerer os i at levere mad i særklasse, og vi sætter en ære i at forkæle vores gæster. Vi lægger vægt på faglig stolthed, teamspirit og et godt renommé.
Skanderborg Park er smukt placeret midt i naturen med fantastisk udsigt til Skanderborg Sø. Vi udvider lige nu med en konferencesal med plads til 250 gæster og 37 nye hotelværelser. Med mange konferencelokaler, flere restaurationslokaler og i fremtiden 107 værelser har vi mange samtidige aktiviteter med erhvervsgæster og selskaber.
Skanderborg Park er ejet af Finanssektorens Uddannelsescenter, som er vores største kunde.
Arbejdsopgaver
- Sammen med køkkenchefen sikre den daglige ledelse og drift
- Udvikling og træning af køkkenets elever og faglærte catere og kokke
- Kvalitetssikring og udvikling af arbejdsprocesserne sammen med køkkenchefen
Vi forventer, at du
- Har erfaring fra en lignende stilling – meget gerne fra et konferencehotel med høj faglig og etisk standard
- Er faglært kok og kan dit håndværk til fingerspidserne
- Både har det gode overblik og et blik for detaljen
- Er ordentlig, struktureret og har blik for økonomi og spild
- Har erfaring med at bevare ro i køkkendriften ved store selskaber som f.eks. bryllupper
- Er kontaktskabende i din tilgang med alle samarbejdspartnere
Vi tilbyder
- En lederkontrakt på en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på at skabe en god forretning og et udsøgt konferencehotel for vores gæster. Det betyder, at vi engagerer os helhjertet i at levere topkvalitet til alle gæster – hver eneste dag.
- Gode muligheder for at præge udviklingen af køkkenet og kulturen på arbejdspladsen
- En uhøjtidelig omgangstone, hvor vi vægter godt samarbejde og sætter pris på humoristisk sans
- Fri i vinterferien, påsken, industriferien, efterårsferien og hen over julen
Kontakt evt. køkkenchef Asmus Deleuran for mere info på 26838005