Vil du være med til at åbne et nyt brasserie i hjertet af København?
Brasserie Hugo åbner i slutningen af september i de smukke rammer på Hotel Phoenix Copenhagen, Bredgade. Lokalerne er netop blevet totalrenoveret, og nu søger vi dygtige kokke til at sætte det kulinariske niveau, hvor smag, teknik og æstetik går hånd i hånd.
Brasserie Hugo er inspireret af Middelhavets køkken og stemning, med klassiske rødder i Italien og Frankrig og et moderne nordisk præg. Vores mission er at skabe en restaurantoplevelse, hvor gæsterne mærker kvaliteten i både råvarerne, håndværket og atmosfæren.
Hos Brasserie Hugo bliver du en del af et professionelt køkkenteam, der arbejder med de bedste råvarer og med inspiration fra Middelhavet. Køkkenet har særligt fokus på det italienske og franske – altid krydret med et nordisk touch. Vi serverer både à la carte og selskaber, og du får mulighed for at bidrage til et køkken, hvor klassisk håndværk møder kreative detaljer.
Vi forventer at du
- Er faglært kok eller har tilsvarende erfaring
- Har gerne erfaring fra italiensk, fransk og/eller nordisk køkken
- Arbejder struktureret og med højt kvalitetsniveau
- Trives med både à la carte og selskaber
- Er en teamplayer, der bidrager til et godt arbejdsmiljø
Vi tilbyder
- Muligheden for at være med fra starten af et nyt brasserieprojekt
- Et professionelt køkkenmiljø med fokus på smag, præcision og udvikling
- Arbejde i en af Københavns smukkeste nyrenoverede lokaler
Ansøgning
Send din ansøgning og CV til booking@brasseriehugo.dk – skriv “Kok – Brasserie Hugo” i emnefeltet.
Vi ser frem til at høre fra dig!