Hotel Strandparken & Restaurant Blossom i Holbæk søger faglært kok

HOTEL STRANDPARKEN

Job detaljer

Send din ansøgning i dag for at komme i betragtning

Ansøgningsfrist: Løbende

1 - Jobopslag udløbet

På Hotel Strandparken & Restaurant Blossom i Holbæk søger vi en faglært kok til vores team, der vil være med til at sætte retningen for den daglige drift af vores restaurant samt vores konference- og selskabsafdeling. Vi er et hus i spændende udvikling med mange forskellige typer gæster – og vi har brug for dig til at sikre, at de får en stærk kulinarisk oplevelse med fokus på kvalitet og faglighed.

Du bliver en vigtig del af et team, hvor vi arbejder med sæsonens råvarer og udvikler vores menuer med øje for både smag og bæredygtighed – og ikke mindst for at minimere madspild. Har du idéer og input til, hvordan vi kan blive endnu bedre på det område, hører vi meget gerne fra dig.
Som kok bliver du en aktiv del af menuudviklingen i tæt sparring med vores køkkenchef og dine kolleger. Du får altså rig mulighed for at præge retterne og bidrage til vores gastronomiske profil. Samtidig er du med til at oplære vores elever – noget vi lægger stor vægt på – og sikre, at de får en solid faglig ballast.

Om os

  • Vi er Holbæks foretrukne sted for konferencer
  • Vi åbnede i foråret 2024 Restaurant Blossom – en ny à la carte-restaurant med bæredygtighed i centrum
  • Vi afholder både store og små fester året rundt
  • Vi tager ansvar for fagets fremtid ved at have kokkeelever
  • Vi er allerede godt i gang med en bæredygtig omstilling – og vi vil mere
  • Vi prioriterer et stærkt fællesskab både i hverdagen og til sociale arrangementer

 

Hvad vi kan tilbyde dig

  • En alsidig hverdag med både faste opgaver og nye udfordringer
  • Mulighed for at arbejde med hele spektret af køkkenets drift
  • Indflydelse på udvikling og sammensætning af menuer
  • Præsentation af maden for gæsterne
  • Oplæring og sparring med vores elever

Om dig

  • Du er uddannet kok og stolt af dit håndværk
  • Du har lyst til at udvikle og forny vores retter
  • Du værdsætter teamwork og ved, at dialog skaber resultater
  • Du synes, det skal være sjovt at gå på arbejde
  • Du trives i rollen som vært og kan lide at præsentere maden for gæster – både i restauranten og til konferencer

Ansøgning og kontakt
Stillingen ønskes besat snarest muligt – opstart efter aftale.
Send din ansøgning og CV til: job@hotelstrandparken.dk

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte direktør Casper Svejgaard Vind på tlf. +45 20282888.

Ansøgningsfrist: Løbende
Ansøgninger er håndteret af: HOTEL STRANDPARKEN
#Kok #Chef #Cook #LineCook #ChefDePartie #AlacarteKok #Grillkok #Kogekyndig #Gastronom #GrillChef #KitchenStaff #Souschef #SousChef #AssisterendeKøkkenchef #Vicekøkkenchef #NæstkommanderendeKok #TeamlederKøkken #AssistantChef #KitchenSecond #DeputyChef

Relateret job

Køkkenchef
Fuldtid

Sehgal Group

København

Dansk talende køkkenleder – Ordrup Gymnasium (Charlottenlund)

Vis på jobindex
Køkkenchef
Fuldtid

Restaurant Olise - Cofoco

København

Køkkenchef til Restaurant Olise – En del af Cofoco

Vis på jobindex
Konditor
Fuldtid

Popsicle (Aarhus Street Food)

Århus

Popsicle hos Aarhus Street Food søger en passioneret fagperson til kage- og isproduktion

Vis på jobindex
General Manager
Fuldtid

Skagen Fiskerestaurant

Stavanger

Bliv General Manager på Skagen Fiskerestaurant i Stavanger

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Rose Rose

København

Souschef/kok – Rosé Rosé Bistro

Vis på jobindex
Bager
Fuldtid/Deltid

Skagen Bageri

Nordjylland

Bager & konditor søges til Skagen

Vis på jobindex

    Hi 🙌

    You have successfully sent your application!