Vil du være med fra start på en ny high-end destination – og skabe uforglemmelige gæsteoplevelser?
Om arbejdspladsen
ROX Resort åbner i november 2025 og bliver et oplevelsessted i særklasse, hvor gastronomi, æstetik og gæsteoplevelser går hånd i hånd. Fra morgenmad til middag skal hver detalje udstråle kvalitet og intention – og som kok får du en central rolle i at levere netop dét.
Om jobbet
Vi søger dygtige og engagerede kokke til at udvikle og drive køkkenet sammen med et erfarent team. Du bliver en aktiv del af produktionen, bidrager til menuudvikling og sikrer høj standard, smag og visuel finish på tværs af flere koncepter:
-
Restaurant Smith – britisk elegance møder moderne teknik med et strejf af Asien. High-end steakhouse med de bedste udskæringer, skaldyr og fisk.
-
Dumpling Bar – raffineret asiatisk street food med elegante, traditionelle dumplings og lette anretninger i vores eksklusive pool club.
-
Conference & Events – konferenceforplejning i samme høje kvalitet som resten af resortet.
-
Staff Food – daglig, ambitiøs kantinemad til medarbejderne, som man glæder sig til hver dag.
Vi forventer, at du
-
Er uddannet kok eller har solid erfaring fra køkkenbranchen
-
Har erfaring med à la carte og/eller selskaber/events
-
Trives i et travlt miljø med høje standarder og klare procedurer
-
Arbejder struktureret, selvstændigt og som del af et team
-
Brænder for kvalitet, smag og gæsteoplevelser
Vi tilbyder
-
Et kreativt, ambitiøst arbejdsmiljø i et helt nyt resortkoncept
-
Faglig udvikling og mulighed for ansvar i køkkenet
-
Konkurrencedygtig løn og pension efter overenskomst
-
At blive en del af ESS Group og vores internationale satsning i Danmark
Ansøgning
Send et motiveret CV og besvar to spørgsmål:
-
Hvad gør dig særligt i stand til at lykkes i denne rolle?
-
Hvad er din motivation for at søge?
Vi screener og inviterer relevante kandidater løbende.
Spørgsmål? Kontakt Head Chef, Klaus Kilgast: kk@roxresort.dk