Vil du tage din uddannelse i et ambitiøst fine dining-køkken, hvor koreanske smage og teknikker møder skandinaviske råvarer?
Om stillingen
Du bliver en del af den daglige mise en place og aftenservice og får grundig oplæring på de forskellige partier. Vi arbejder med sæsonens bedste og mest eksklusive råvarer – med særligt fokus på fisk og skaldyr. Hver dag modtager vi levende hummere, kongekrabber, kammuslinger, jomfruhummere og hele fisk, som forberedes og klargøres til aftenens menu. Restauranten rummer 8 borde med plads til 24 gæster og ligger på Langelinie med udsigt over indsejlingen til Københavns havn.
Vi forventer at du
-
Møder ind med nysgerrighed og passion for faget
-
Har lyst til at lære, udvikle dig og udforske
-
Taler og forstår engelsk (vi er et internationalt team)
-
Arbejder omhyggeligt og trives i et ambitiøst miljø
Vi tilbyder
-
En ambitiøs arbejdsplads med en venlig og respektfuld tone
-
Oplæring og sparring fra talentfulde kokke med mange års erfaring
-
Arbejde med sæsonens bedste og mest eksklusive råvarer – særligt fisk og skaldyr
-
Et inspirerende miljø med fokus på detaljen og den samlede gæsteoplevelse
Om Restaurant Koan
Koreanske smage og teknikker møder skandinaviske råvarer i et fine dining-format med to Michelin-stjerner. Koan drives af et lille, internationalt team og har beliggenhed på Langelinie med udsigt over havnen. Vores ambition er at skabe den bedst mulige oplevelse for alle, der besøger os.
Ansøgning
Hvis du er interesseret, så klik på ’Ansøg nu’ eller send på mailen nederst for at sende din ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Lasse Peder Nielsen, General Manager
📧 lpn@koancph.dk