Meyers søger gastronomisk udvikler til firmafrokost

Meyers

Job detaljer

Send din ansøgning i dag for at komme i betragtning

Husk at nævne i din ansøgning at stillingen er set hos Hospitunity
Ansøgningsfrist: Løbende

1 - Jobopslag udløbet

Brænder du for bæredygtig velsmag – og vil du udvikle menuer og opskrifter, der løfter firmafrokosten?

Om stillingen
I Meyers søger vi en visionær og passioneret medarbejder til at udvikle menuens komposition og de daglige opskrifter for vores kommende frokostkøkken på Hedegårdsvej. Du er med til at sætte de gastronomiske rammer fra idé til implementering – og har din daglige gang tæt på driften. Du får medansvar for at udvælge, samle og tilpasse eksisterende opskrifter i Meyers, ligesom du udvikler nye til den daglige firmafrokost, så menuen afspejler variation og det Meyerske univers. Resultatet af dit arbejde er færdigtestede opskrifter og menuer, der kan implementeres effektivt i produktionen af vores frokostbuffeter.
Arbejdstiden er onsite kl. 06:00–14:00 mandag–fredag, med ca. 50–70% tilstedeværelse i produktionen og 30–50% på kontoret. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Vi forventer at du

  • Er uddannet kok med erfaring fra større produktionskøkkener på højt gastronomisk niveau (erfaring fra fine dining er en fordel)

  • Har stærk forståelse for både gastronomi og produktionseffektivitet

  • Har dokumenteret erfaring med opskriftsudvikling, kvalitetssikring og vedligehold af opskriftsdatabaser

  • Er systematisk, datadrevet og detaljeorienteret – med gode IT-kompetencer (fx Excel og opskriftsstyringssystemer)

  • Arbejder selvstændigt, struktureret og proaktivt – og kommunikerer klart med produktionsteamet

  • Er mødestabil og klar til at starte arbejdsdagen kl. 06.00

Vi tilbyder

  • Mulighed for at præge en ny frokostplatform med stor impact på bæredygtig velsmag

  • Tæt samarbejde med køkkenchefer og udviklere – og adgang til stærke kokkekompetencer på tværs af Meyers

  • En kultur præget af nysgerrighed, samarbejde og fleksibilitet

  • Pensionsordning, sundhedsforsikring og – hvis vi selv skal sige det – en rigtig god frokostordning

  • En gennemsnitlig 40-timers arbejdsuge, hverdage kl. 06:00–14:00

Om Meyers
Meyers arbejder for at højne det gastronomiske niveau i Norden gennem en bred vifte af produkter, services og ydelser. Vi er ca. 500 dedikerede fagfolk, der hver dag gør os umage – og du kan se frem til en hverdag med passionerede kolleger, inspiration og gode faglige samtaler.

Ansøgning
Send din ansøgning via ’Ansøg’ og vedhæft CV.

Ansøgningsfrist: Løbende
Ansøgninger er håndteret af: Meyers
#kok #gastronomi #udvikling #køkkenchef #ledelse #meyers #Kok #Chef #Cook #LineCook #ChefDePartie #AlacarteKok #Grillkok #Kogekyndig #Gastronom #GrillChef #KitchenStaff #Souschef #SousChef #AssisterendeKøkkenchef #Vicekøkkenchef #NæstkommanderendeKok #TeamlederKøkken #AssistantChef #KitchenSecond #DeputyChef

Relateret job

Køkkenchef
Fuldtid

Sehgal Group

København

Dansk talende køkkenleder – Ordrup Gymnasium (Charlottenlund)

Vis på jobindex
Køkkenchef
Fuldtid

Restaurant Olise - Cofoco

København

Køkkenchef til Restaurant Olise – En del af Cofoco

Vis på jobindex
Konditor
Fuldtid

Popsicle (Aarhus Street Food)

Århus

Popsicle hos Aarhus Street Food søger en passioneret fagperson til kage- og isproduktion

Vis på jobindex
General Manager
Fuldtid

Skagen Fiskerestaurant

Stavanger

Bliv General Manager på Skagen Fiskerestaurant i Stavanger

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Rose Rose

København

Souschef/kok – Rosé Rosé Bistro

Vis på jobindex
Bager
Fuldtid/Deltid

Skagen Bageri

Nordjylland

Bager & konditor søges til Skagen

Vis på jobindex

    Hi 🙌

    You have successfully sent your application!