AU Herning, en moderne & bæredygtig kantine i Herning søger Souschef

Dinnerdeluxe

Job detaljer

Send din ansøgning i dag for at komme i betragtning

Husk at nævne i din ansøgning at stillingen er set hos Hospitunity
Ansøgningsfrist: Løbende

1 - Jobopslag udløbet

Brænder du for mad, bæredygtighed og fællesskab – og vil du have faste arbejdstider uden sene aftener og weekender?
Hos DinnerdeLuxe på AU Herning serverer vi farverig, smagfuld og moderne mad – lavet fra bunden og tilpasset vores gæsters behov. Vi kombinerer kvalitet, innovation og bæredygtighed i et stærkt fællesskab.

Som Souschef bliver du en vigtig del af et passioneret team, hvor faglighed, samarbejde og innovation går hånd i hånd. Du får ansvar og indflydelse – dine idéer er velkomne – og din hverdag ligger mellem kl. 06.00 og 16.00 (aftenarrangementer kan forekomme, men er sjældne). Du refererer til køkkenchefen.

Vi forventer at du

  • Er faglært kok/cater eller har tilsvarende køkkenfaglig baggrund
  • Har et positivt mindset og er serviceminded over for gæster og kolleger
  • Arbejder struktureret, tager ansvar og er omstillingsparat
  • Er nysgerrig på nye trends og trives i en udviklende kultur
  • Tager fat, hvor der er behov – og kommunikerer klart i hverdagen
  • Har kørekort (almindelig bil)

Dine opgaver

  • Planlægge og producere mad i både det varme og kolde køkken
  • Udvikle og anrette mødeforplejning og daglige retter
  • Bage og arbejde med plantebaserede menuer
  • Betjene gæster i salgsområdet
  • Løse praktiske opgaver som opfyldning og rengøring

Vi tilbyder

  • Faste og familievenlige arbejdstider (06.00–16.00) – sjældne aftenarrangementer
  • Ansvar, indflydelse og plads til dine idéer og initiativer
  • En moderne kantine med fokus på kvalitet, bæredygtighed og mad fra bunden
  • Et stærkt fællesskab med høj faglighed og daglig sparring

Ansøgning
Tiltrædelse: Snarest muligt.
Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job.kenneth@dinnerdeluxe.dk og skriv “Souschef” i emnefeltet.
Ved at indsende referencer giver du samtykke til, at vi må kontakte dem. OBS – GDPR: Oplys kun navn, telefonnummer og mailadresse.

Spørgsmål
Drifts- og Kundechef Kenneth Kirkedal Thomsen Tlf. 25 28 28 88  – eller samme mail som overstående.

Ansøgningsfrist: Løbende
Ansøgninger er håndteret af: Dinnerdeluxe
#souschef #kantinejob #AUHerning #bæredygtighed #madfraBunden #plantebaseret #mødeforplejning #køkkenleder #kokkekarriere #dinnerdeluxe

Relateret job

Køkkenchef
Fuldtid

Sehgal Group

København

Dansk talende køkkenleder – Ordrup Gymnasium (Charlottenlund)

Vis på jobindex
Køkkenchef
Fuldtid

Restaurant Olise - Cofoco

København

Køkkenchef til Restaurant Olise – En del af Cofoco

Vis på jobindex
Konditor
Fuldtid

Popsicle (Aarhus Street Food)

Århus

Popsicle hos Aarhus Street Food søger en passioneret fagperson til kage- og isproduktion

Vis på jobindex
General Manager
Fuldtid

Skagen Fiskerestaurant

Stavanger

Bliv General Manager på Skagen Fiskerestaurant i Stavanger

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Rose Rose

København

Souschef/kok – Rosé Rosé Bistro

Vis på jobindex
Bager
Fuldtid/Deltid

Skagen Bageri

Nordjylland

Bager & konditor søges til Skagen

Vis på jobindex

    Hi 🙌

    You have successfully sent your application!