Souschef til storkøkken med faste arbejdstider og stærkt fællesskab i Glostrup

Catering Danmark

Job detaljer

Send din ansøgning i dag for at komme i betragtning

Husk at nævne i din ansøgning at stillingen er set hos Hospitunity

Bliv en del af et stærkt team i Glostrup

Som souschef hos Catering Danmark i Glostrup bliver du en del af et tæt køkkenfællesskab, hvor du arbejder side om side med kolleger, du kan regne med – både fagligt og socialt. Du møder ind, laver mad og går hjem med dem hver dag. Du kan fokusere på madlavningen og ledelsen – alt det praktiske tager andre sig af.

Samtidig får du faste arbejdstider i dagtimerne, fri hver aften og kun vagt hver anden lørdag. Du ansættes som funktionær med gode vilkår og en tryg hverdag i Danmarks største cateringvirksomhed.

 

Din rolle som souschef

Du bliver en nøglespiller i køkkenet og får det daglige ansvar for ledelsen af 8–10 medarbejdere (og op til 15–20 i højsæsonen). Du er med i produktionen og går forrest, når det gælder kvalitet, overblik og samarbejde.

Hverdagen starter typisk kl. 06.00 på hverdage og kl. 05.00 om lørdagen. Ugen begynder med forberedelse af grundretter, og op mod weekenden handler det om at få lavet de store portioner, som serveres til fester i hele landet.

“Den største forskel på os og en restaurant er, at du kommer til at lave store portioner. Vores mindste gryde er på 100 liter. Vi har en høj faglig stolthed – og det forventer vi også, at du har.” – siger køkkenchefen

 

Hvad vi forventer af dig

  • Du er faglært kok, cater eller har anden relevant uddannelse.
  • Du har solid erfaring med professionel madlavning – gerne fra storkøkken.
  • Du har gerne erfaring med personaleledelse.
  • Du har styr på kvalitets- og egenkontrol og bevarer roen – også når der er travlt.
  • Du kan kommunikere på dansk og engelsk – både mundtligt og skriftligt, da alle vores produktionsinformationer er formuleret på dansk.
  • Du er mødestabil, har overblik og tager ansvar for dit team.
  • Og så bidrager du naturligvis til det gode humør og den stærke teamånd.

 

Vi tilbyder

  • Fast dagvagtsstilling som funktionær
  • Weekendvagt hver anden lørdag – ingen aftenarbejde
  • Pension og sundhedsforsikring
  • 5 ugers ferie + 5 feriefridage
  • Kantineordning og nyvasket arbejdstøj
  • En stærk fællesskabsånd og ordnede forhold

 

Interesseret?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jesper Meilstrup på tlf.5191 0030 eller e-mail [email protected].

Send din ansøgning via QuickApply på Jobindex. Vi inviterer løbende til samtaler – så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Om Catering Danmark

Catering Danmark er hele Danmarks festkøkken – og den eneste cateringvirksomhed i landet, der leverer varme retter landsdækkende. Vi står bag stærke brands som Smageriet, Kokken & Jomfruen og Kokken & Co, og vi har køkkener i Odense, Aarhus (Tilst) og Glostrup.

Vi leverer mad til mere end 1,5 millioner kunder om året, herunder over 1.000 frokostkuverter dagligt til virksomheder. Med over 150 medarbejdere og stor fokus på innovation og kundedialog, er vores mål at sætte standarden for catering i Norden – både fagligt og som arbejdsplads.

Ansøgninger er håndteret af: Catering Danmark

Relateret job

Souschef
Fuldtid

Peter Lieps Hus

København

Vil du være med til at udforme Peter Lieps Hus 2.0?

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Restaurant Polly

København

Skru op for smag og tempo hos Polly – vi søger en profil med drive

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Folkets Madhus & Butcheria

København

Gå forrest i det kulinariske værksted hos Folkets Madhus & Butcheria

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

ÅBEN

København

Vær med til at forme en af Kødbyen fedeste arbejdspladser

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Kilden i haven

København

Vil du tage næste skridt i din karriere og lede et køkkenteam i Tivoli?

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Norsminde Kro

Midtjylland

Souschef til traditionsrig kro med moderne twist

Souschef
Fuldtid

Smagssans

København

Vær med til at forme fremtidens grønne køkken

Vis på jobindex
Souschef
Fuldtid

Restaurant Parken

Sønderjylland

Souschef til unik restaurant i Esbjerg

Souschef
Fuldtid

Finanstilsynet // Coor

København

Vil du arbejde i en kantine med et mindre team som skaber store oplevelser?

Souschef
Fuldtid

Vækst // Cofoco

København

Vækst søger dygtig og engageret souschef

Tjener
Fuldtid

Restaurant Frank

København

Bliv en del af gulvet hos Restaurant Frank i København

Vis på jobindex
Sommelier
Fuldtid

Restaurant Frank

København

Vinkyndig profil søges til Restaurant Frank

Vis på jobindex
Concierge
Deltid

Park Lane Copenhagen

København

Concierge Afløser til det eksklusive boutiquehotel Park Lane Copenhagen

Kok
Fuldtid

Hub Nordic

København

Mad med mening – Køkkenmedarbejder søges til Hub Nordic

Vis på jobindex

    Job Agent

    Hi 🙌

    You have successfully sent your application!