Bliv en del af et stærkt team i Glostrup
Som souschef hos Catering Danmark i Glostrup bliver du en del af et tæt køkkenfællesskab, hvor du arbejder side om side med kolleger, du kan regne med – både fagligt og socialt. Du møder ind, laver mad og går hjem med dem hver dag. Du kan fokusere på madlavningen og ledelsen – alt det praktiske tager andre sig af.
Samtidig får du faste arbejdstider i dagtimerne, fri hver aften og kun vagt hver anden lørdag. Du ansættes som funktionær med gode vilkår og en tryg hverdag i Danmarks største cateringvirksomhed.
Din rolle som souschef
Du bliver en nøglespiller i køkkenet og får det daglige ansvar for ledelsen af 8–10 medarbejdere (og op til 15–20 i højsæsonen). Du er med i produktionen og går forrest, når det gælder kvalitet, overblik og samarbejde.
Hverdagen starter typisk kl. 06.00 på hverdage og kl. 05.00 om lørdagen. Ugen begynder med forberedelse af grundretter, og op mod weekenden handler det om at få lavet de store portioner, som serveres til fester i hele landet.
“Den største forskel på os og en restaurant er, at du kommer til at lave store portioner. Vores mindste gryde er på 100 liter. Vi har en høj faglig stolthed – og det forventer vi også, at du har.” – siger køkkenchefen
Hvad vi forventer af dig
- Du er faglært kok, cater eller har anden relevant uddannelse.
- Du har solid erfaring med professionel madlavning – gerne fra storkøkken.
- Du har gerne erfaring med personaleledelse.
- Du har styr på kvalitets- og egenkontrol og bevarer roen – også når der er travlt.
- Du kan kommunikere på dansk og engelsk – både mundtligt og skriftligt, da alle vores produktionsinformationer er formuleret på dansk.
- Du er mødestabil, har overblik og tager ansvar for dit team.
- Og så bidrager du naturligvis til det gode humør og den stærke teamånd.
Vi tilbyder
- Fast dagvagtsstilling som funktionær
- Weekendvagt hver anden lørdag – ingen aftenarbejde
- Pension og sundhedsforsikring
- 5 ugers ferie + 5 feriefridage
- Kantineordning og nyvasket arbejdstøj
- En stærk fællesskabsånd og ordnede forhold
Interesseret?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jesper Meilstrup på tlf.5191 0030 eller e-mail [email protected].
Send din ansøgning via QuickApply på Jobindex. Vi inviterer løbende til samtaler – så søg allerede i dag.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Om Catering Danmark
Catering Danmark er hele Danmarks festkøkken – og den eneste cateringvirksomhed i landet, der leverer varme retter landsdækkende. Vi står bag stærke brands som Smageriet, Kokken & Jomfruen og Kokken & Co, og vi har køkkener i Odense, Aarhus (Tilst) og Glostrup.
Vi leverer mad til mere end 1,5 millioner kunder om året, herunder over 1.000 frokostkuverter dagligt til virksomheder. Med over 150 medarbejdere og stor fokus på innovation og kundedialog, er vores mål at sætte standarden for catering i Norden – både fagligt og som arbejdsplads.